Bangkok og Thailand er kjent for nattelivet, og mange turister vil gjerne ha med seg litt av dette når de besøker byen. Det finnes mange nattklubber, barer og restauranter å velge blant, men nedenfor finner du noen steder vi kan anbefale deg å besøke.

Levels

levels-bangkokLevels er en nattklubb som ligger i bydelen Sukhumvit 11. Klubben ble åpnet i 2012, og ligger i sjette etasje i Alof hotell. Det er fire ulike soner i nattklubben; en terrasse med sjampanjebar, et salongområde der det spilles moderne musikk som hip-hop og dance, samt et klubbrom med avansert lysteknologi der det spillet elektromusikk og house. I tillegg har klubben et VIP-område med plass til inntil 80 personer. Hvis det er spesielle arrangementer i klubben, kan man måtte betale inngangspenger, men vanligvis er inngangen gratis. Klubben har temakvelder hver uke. Det er ingen kleskode, men de fleste kler seg ganske stilig.

Mixx

Mixx Diskotek har flere ganger blitt kåret til den beste nattklubben i Thailand. Klubben ligger i Siam, og har to rom. Hovedrommet spiller hip hop og partymusikk, mens det hulelignende bakrommet spiller fengende og rask housemusikk. Mixx ble åpnet i 2010, og er et veldig populært sted både blant thailendere og turister. Mixx ligger i kjelleren på Intercontinental Hotel, og selv om klubben åpner klokka 21.00 hver kveld, tar ikke festen skikkelig av før rundt midnatt. Det finnes VIP-sitteplasser dersom man er villig til å kjøpe en flaske av de dyreste merkene, og dansegulvet er vanligvis fullt av feststemte mennesker. Det finnes et eget røykerom i klubben.

Kudeta

kudeta-bangkokKudeta er en kjent nattklubb i Bangkok. Klubben har nylig byttet navn til Ce La Vie, men konseptet har ikke forandret seg. Her bør man kle seg stilig, enten man kommer for å danse eller bare vil slappe av. På takterrassen kan man ta seg en luftetur og nyte utsikten over byen. Klubben ligger i Sathorn Square-bygningen, og er lett å finne. Man går inn i klubben gjennom en gang opplyst med stearinlys, og kommer inn bak forhenget. Der danses det på flere nivå. Dette er en blanding av klubb og dansesal, slik at man også finner sitteplasser, bord man kan stå ved og dansegulv. Musikken varierer mye etter hvilken ukedag det er.

Q Bar

Q Bar ligger i Bangkok, og er stilig, moderne og populær. Klubben har tiltrukket seg danseglade mennesker i mer enn ti år, og er litt mer eksklusiv enn andre nattklubber i området. Her gjelder det å kle seg fint. Klubben ligger et stykke fra Sukhumvit 11, der mange andre klubber ligger, og hvis man er ukjent, kan det være litt vanskelig å finne klubben. Klubben ligger rett overfor Le Fenix Hotel, og den smale inngangsdøra er godt bevoktet, så det er ikke hvem som helst som slipper inn. Klubben har hatt besøk av mange kjendiser. Interiøret er unikt og stilig, og det er mange bord man kan sette seg ved.

Funky Villa

Funky Villa lever opp til navnet sitt, og er skikkelig funky. Klubben er full av liv hele uka. Den ligger i Thonglor Arena 10, og har sitteplasser både inne og ute, samt et hovedrom med scene. Her spilles det både livemusikk og DJ-musikk, og repertoaret er bredt. Noen ganger kommer kjente lokale artister for å spille i klubben. Dette er en klubb der de mer velstående samles, så hvis man vil passe inn, bør man kle seg fint. Dersom du vil ha et bord, gjelder det å komme tidlig.

Narcissus

narz-bangkokKlubben som tidligere het Narcissus har byttet navn til Narz. Den har glassvegg og tre ulike rom. Denne nattklubben har åpent lenger enn de fleste andre, og den moderne elegansen tiltrekker seg mange besøkende. Klubben tilbyr tre typer musikk; hip hop, house eller trance. De er mest kjent for trance-musikken sin, der gode DJ-er trekker store folkemengder. Klubben åpner 22.00, men hvis du kommer tidlig, er det ikke sikkert det skjer så mye. De fleste kommer ikke før nærmere midnatt. Vanligvis er inngangen gratis, men dersom de har internasjonale DJ-er på besøk, kan man måtte kjøpe billetter.

Insanity

Insanity er en nattklubb med internasjonal standard. Her kan man oppleve mange typer musikk. Dette er en av de største nattklubbene i Bangkok. De har et stort dansegulv, imponerende lysshow og kan tilby minst én kjent artist hver uke. Det koster 300 baht i inngang. Dersom man spiser på V8 Diner utenfor klubben, får man gratis inngang til klubben etterpå. Klubben ligger i Sukhumvit Soi 12, og man bør komme tidlig for å få et bord. Klubben har VIP-plasser som kan forhåndsbestilles på nettet.

Sing Sing

Sing Sing Theater er en bar/klubb med et kreativt interiør. Klubben ligner litt på Maggie Choo’s, som ligger i Silom, og det er de samme personene som står bak begge disse klubbene. Sing Sing har blitt en av de mest populære klubbene i Bangkok. Klubben er delt inn i to barer i kjelleren, et dansegulv med to scener, og et galleri over dansegulvet. Musikken som spilles er variert. Her finner du internasjonale artister og elektronisk dansemusikk. Livemusikk med litt roligere tempo spilles tidlig på kvelden, og hver kveld blir det også holdt en danseoppvisning. Dette er en blanding av nattklubb og bar, og er stedet der du både kan danse og snakke.

Maggie Choo’s

maggie-choos-bangkokMaggie Choo’s Bar er et helt unikt sted. Dette er en restaurant og en bar, og den kan være ganske vanskelig å finne. Bare en liten kinesisk dør fører inn til lokalet, som ligger utenfor Novotel. Restauranten er bitteliten, men baren er litt større. Lokalet skal etter sigende ligge i et gammelt bankhvelv. I baren finner man myke stoler og sofaer, og langs veggene står steinbyster. Gamle malerier og et par husker er også en del av interiøret. Dette er virkelig et spesielt sted. Bakgrunnsmusikken er fin. Fra klokka 22.00 spilles live jazzmusikk, med kjente artister i helgene. Dette stedet er ikke det billigste, men det er så unikt at man nesten bør ta seg en tur. Stedet passer fint til vennegjenger, men er ikke spesielt romantisk.